A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Коли армія проникає в душу…

Дата: 26.06.2019 18:13
Кількість переглядів: 1470

   «Армія ніколи не зрадить свій народ!» - ключовий меседж, який отримали веселинівці від оркестру Військової академії міста Одеси, що завітав до нас 26 червня, напередодні Дня Конституції України, в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Армія з народом», що проводиться Військово-музичним управлінням ЗСУ (автор проекту Ігор Карпунь).

   Метою проекту є демонстрація  та зміцнення єдності Збройних Сил України та  українського народу, а також укріплення авторитету та іміджу Українського війська.

   Символічно, що представники Збройних Сил України завітали до нас напередодні Дня Конституції, в день підписання основного Закону України. Документу, котрий проголошує, що найвищою цінністю в країні є людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека. Адже сьогодні наша армія в черговий раз підтверджує свою міцність, стійкість та свою любов до України та її народу.

   Завдяки проекту «Армія з народом» українці вкотре переконаються в універсальності та могутності свого війська і своїх захисників. Сьогодні, 26 червня, завдяки учасникам оркестру Військової академії міста Одеси веселинівці побачили душу української армії – її багатогранність. Побачили, що поряд з могутністю та незламністю наше військо напрочуд талановите, душевне і разом з тим має запальну вдачу. Цього дня в концертному залі Будинку культури Веселинівської селищної ради військові дарували веселинівцям яскраві запальні й душевні музичні етюди, корті нікого не залишили байдужими. А патріотичні композиції в поєднанні з тематичним відеорядом полонили кожного й дійсно проникали в душу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь