A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось засідання XXVII сесії селищної ради

Дата: 15.05.2019 09:41
Кількість переглядів: 924

   14 травня 2019 року відбулось засідання XXVII позачергової сесії Веселинівської селищної ради. Окрім депутатського корпусу та апарату селищної ради на даному пленарному засіданні були присутні директор Опорного навчального закладу Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради, завідуюча Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та мешканці села Поріччя.

   Перед початком пленарного засідання було проведено засідання постійних комісій на якому розглянуто питання Порядку денного, внесено зміни та доповнення до проектів рішень XXVII сесії селищної ради. 

   Головним питанням Порядку денного даної сесії було питання щодо подальшої долі Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Так в ході обговорень та дискусій за пропозицією депутатського корпусу замість проекту рішення «Про призупинення освітнього процесу в будівлі Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області» на розгляд сесії було винесено проект рішення «Про ліквідацію Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області». Основними пунктами даного рішення визначено ліквідацію Порічанської філії Веселинівської ЗОШ, але з подальшим створенням (в термін до вересня 2020року )  на базі даного приміщення культурно-просвітницького центру. Тож після обговорень кожного пункту проекту дане рішення було прийнято одноголосно.   

   Далі за Порядком денним було розглянуто питання «Про внесення змін до рішення Веселинівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Веселинівській селищній раді». Даним рішенням приведено у відповідність до норм Податкового кодексу ставки земельного податку на землі лісогосподарського призначення.

   Рішенням «Про внесення змін до структури та штатної чисельності Центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради Миколаївської області затвердженої рішенням селищної ради від 12.04.2017 р. № 4 «Про затвердження Положення, структури та чисельності Центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради Миколаївської області» введено одну штатну одиницю провідного фахівця із соціальної роботи до Центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради.

   Останніми рішеннями було затверджено звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2019 року та зміни до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2019 рік.

   В розділі різне, за пропозицією депутата Олексія Граненка, було вирішено проводити щоквартальний аналіз доходів та видатків по старостинським округам з подальшим висвітленням даної інформації на сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь