A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вічний вогонь у серці палає нам душі усім зігріва

Дата: 09.05.2019 17:57
Кількість переглядів: 1003

   Друга світова війна найбільш кривава в історії людства. Разом з усім світом ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, чиє життя погасло у горнилі війни. Тож 9 травня Україна відзначила День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми відзначаємо це свято, як день радості й скорботи, пам'яті й безсмертя, як свято дружби народів, які в ім'я життя і майбутнього власною кров'ю захищали від загарбників кожний клаптик нашої рідної землі.

  Вже традиційно на території Веселинівської об’єднаної територіальної громади відбулись урочисті заходи присвячені великій Перемозі. У населених пунктах громади відбулись урочисті мітинги та покладання квітів до пам’ятників та братських могил воїнів-визволителів.

   Святковим концертом, покладанням квітів та традиційною польовою кашею відзначали цей день і у Веселиновому. У 74-ту річницю великого свята до Веселинівського парку Перемоги завітали нечисленні ветерани та діти війни, люди чиї дідусі, бабусі, батьки та близькі пройшли через страшне горнило тих далеких вогняних років.

   Біля Пам’ятного знаку на честь воїнів-земляків Творчим колективом Будинку культури Веселинівської селищної ради було організовано та проведено чудовий святковий концерт за участі маленьких вихованців музичної школи та дитячого хореографічного колективу Будинку культури, а також  учнів Веселинівської ЗОШ. Калейдоскоп гарних українських та військових пісень присутнім подарували учасники художньої самодіяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Також, під час святкового дійства до гостей звернувся Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, він подякував ветеранам за мирне сьогодення Веселинівщини,  побажав міцного здоров’я та злагоди усім присутнім на святі, а також закликав пам’ятати та словом і ділом підтримувати мир та спокій на нашій святій землі. Також до слова було запрошено ветерана війни – Петренка Івана Григоровича.

Фото без опису  Фото без опису

   По завершенню урочистої частини Веселинівська селищна рада вже традиційно пригощала ветеранів та гостей свята смачною польовою солдатською кашею, що стало можливим завдяки спонсорській допомозі місцевих підприємців, а саме: Ткаченко Альоні, Кему Андрію, Баску Олександру, Комаренко Тетяні, Власовій Яні та Улусян Валентині.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

    Пам’ять про боротьбу із загарбником та Перемогу над ним і сьогодні робить нас сильнішими, надихає на боротьбу за єдину й суверенну Україну, зміцнює нашу віру та надію на її мирне, щасливе, демократичне і заможне майбуття у європейській спільноті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь