A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Творчий звіт КЗ ПБ Веселинівської селищної ради «Бібліотека і громада: рух назустріч»

Дата: 02.03.2019 10:50
Кількість переглядів: 660

   Комунальний заклад «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради продовжив давню традицію і 28 лютого звітував перед  громадою.

   Присутні дізналися чим жила дружна бібліотечна родина увесь минулий рік, які плани має на майбутнє. На ці та інші запитання мешканців громади відповіли працівники бібліотек ти. Звіт проходив у незвичному, новому форматі – бібліомарафону. 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

   На заході були присутні – голова Веселинівської селищної ради Олександр Румянцев, перший заступник селищного голови Валентина Свердан, начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради Валентин Заворотній, депутати Веселинівської селищної ради, партнери, меценати та спонсори бібліотеки і звичайно ж постійні відвідувачі закладу.

   Директор Публічної бібліотеки Людмила Токар, відкриваючи захід, спочатку надала слово партнерам, які розповідали про співпрацю з бібліотеками. Селищний голова Олександр Румянцев та перший заступник селищного голови Валентина Свердан відзначили позитивні зміни в діяльності бібліотек та побажали нових досягнень.

Фото без опису  Фото без опису

   Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Інна Павлюк – постійний меценат бібліотеки, порадувала черговим подарунком – новими книгами сучасних українських авторів. Завідуюча Веселинівської дитячої бібліотеки Галина Сєвач розповіла про нові досягнення та проекти, представивши відео-роботи  переможців районного рівню.

Фото без опису

   Майстренко Н.В.- методист та керівник зразкового художнього колективу гуртка ліплення Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради зупинилася на важливості читання та бібліотеки і їх зв’язку з творчим розвитком дітей. Наші партнери краєзнавці - Шепета С.А - керівник історичного гуртка та Бурим Ю.П. - директор Веселинівського історичного музею побажали бібліотекарям плідної роботи в співпраці. В подарунок їм та  настоятелю Храму святих первоверховних апостолів Петра і Павла отцю Миколі, місцевому було вручено видання  «Храм святих первоверховних апостолів Петра і Павла», робота яка стала переможцем обласного  професійного конкурсу досліджень церковних пам’яток «Духовні витоки Миколаївщини».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Ратушняк Л.Г. - методист Веселинівського БК  розповіла про спільні плани на майбутнє і запросила всіх на святкові заходи Будинку культури. Тетяна Чепка представила депутатський корпус, розповівши про свою співпрацю з бібліотеками. Бібліотекар читального залу Людмила Гордович та бібліотекар Токарівської бібліотеки-філії Оксана Горбенко зупинилися на найяскравіших заходах минулого року та поділилися планами на 2019 рік. Розповіли й про роботу Інтернет-центрів та співпрацю з Центром надання соціальних послуг і роботу з слухачами Університету Третього Віку.

Фото без опису  Фото без опису 

Фото без опису  Фото без опису

   Учень 10 класу Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Мозолевського, Дмитро Пасічник,  розповів про роботу клубу за інтересами «Ерудит», освітивши найбільш цікаві заходи бібліотеки. Читачі бібліотек Ткач В.П., Свердан С.М., Куляндра  В.М., Сінєпупова Г.Б., Ткаченко Г.А. висловили подяку працівникам бібліотек та побажали творчих злетів і спільних зустрічей.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Велика подяка від бібліотекарів була висловлена нашим спонсорам - Гасюк А.П. та Гасюк О.А., Горбатенку О.М., Янковському А.Аю, Алєксєєву Л. В., та Алєксєєвій С. І., старостам Мосійчуку В.В., Кубаренко О.В., Сергєєву А.М. та Семенову С. В. за допомогу і підтримку.

  До уваги присутніх було представлено книжкові виставки «Нова книга-новий друг» та «Книги з добрих рук!» (подаровані бібліотеці). Серед дарувальників наші читачі, меценати, підприємці: Соловйова І.П., Павлюк І.В., Шаф Г.Д., Зайцева А.Б., Кучеренко С. В. та Олена Анатоліївна, Синєпупова Г.Б., Винокуров В.І., Алєксєєнко І.І., Гасюк А.П. та Ольга Анатоліївна, Свердан С.І., Тарасова Т.П., Груздова Т.М.,Ткач В.П., Бодрякова Т.В., Горєла С.І., Козлов І.І., Щербина Л.В., Гончаренко Н.І., Іщенко Г.І.,Раєвська І., Рибчак А., Воскресєнков О., Літвінова А., Шкутяк І., Кайко Т., Мизгало Т., Чакрен О. та ін.

   Найактивніших читачів, спонсорів та дарувальників книг було відзначено подяками.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   А творчий колектив Будинку культури Веселинівської селищної ради  подарував колегам теплі концертні номери, які зробили цю зустріч ще теплішою та цікавішою. На завершення господині заходу пригощали усіх смачним короваєм.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь