A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Жінок Веселинівщини вітали зі святом

Дата: 07.03.2019 13:29
Кількість переглядів: 651

   8 березня – це свято краси, кохання і жіночності, перші весняні дні дарують надію на все найкраще, здійснення найпотаємніших мрій та сподівань. 6 березня, напередодні цього теплого та ніжного свята, в Будинку культури Веселинівської селищної ради відбувся святковий концерт «Я люблю тебе».

  

   «Любі жінки! Вітаю вас з 8 березня! Це красиве свято на початку весни приходить до нас, коли все оживає та розквітає. Тож нехай у вашому житті буде вічна весна, нехай яскраво світить сонце, співають птахи, а дні будуть світлими і безхмарними. Усмішок, гарного настрою, радості і щастя!», - сказав Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, вітаючи прекрасну половину людства. А далі була традиційна церемонія нагородження почесними грамотами та грошовими нагородами жінок Веселинівщини. Цього року грамоти Веселинівської селищної ради отримали 10 жінок-ветеранів праці, це: Вікол Таісія, Губська Марія, Гузіль Ольга, Зайченко Анастасія, Литвинюк Валентина, Морозова Ольга, Ткаченко Галина, Павленко Тамара, Петухова Надія та Яковлевлева Надія.

  

  

  

   До привітань долучився й депутат селищної ради Олексій Граненко, котрий, представляючи чоловічий склад депутатського корпусу Веселинівської селищної ради, теплими віршами та квітами привітав жінок депутатського корпусу та апарату селищної ради, а також усіх жінок громади. За значні спортивні досягнення отримала вітання й подарунки від депутата й дівоча гандбольна команда Веселинівської ДЮСШ.

  

   Вітали жінок також заступник голови районної ради Олена Загорулько та керівник апарату райдержадміністрації Олена Дикусар, які також відзначили кращих працівниць різних галузей почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації.

  

   Творчий колектив закладу, вихованці хореографічних та вокальних гуртків, спільно з учасниками художньої самодіяльності радо дарували цікаві та яскраві вокальні, театральні та хореографічні  номери, за що глядачі, не шкодуючи долонь, віддячували гучними оплесками на адресу артистів.

  

  

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь