A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Рада регіонального розвитку Миколаївської області

Дата: 04.03.2019 18:42
Кількість переглядів: 620

   4 березня, під головуванням Президента України Петра Порошенка та за участі Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка, очільників об’єднаних територіальних громад та районів, відбулося підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області.

   На початку засідання, у своєму виступі, Петро Олексійович наголосив на важливості та необхідності створення Перспективних планів для рівномірного розвитку усіх регіонів країни. «Започаткована нами реформа децентралізації дає нові можливості для розвитку громад. Ми спробували знайти стандартну формулу, що має бути в селах, ОТГ, містах, районах, областях, щоб для всіх наших громадян були рівні можливості для розвитку», - зазначив Президент.

   З-поміж іншого він наголосив на важливості та необхідності розвитку освітньої галузі, побудови нової моделі не лише початкової школи. Далі окреслив перспективи розвитку медицини та інфраструктури регіону, задля покращення умов життя громад віддалених від міст мільйонників.

   «В цьому році ми направляємо понад 1,3 млн.грн. на дві основні дороги – це:     Н-11 «Дніпро-Миколаїв» та Н-14 «Кропивницький–Миколаїв», - сказав Міністр інфраструктури Володимир Омелян, анонсуючи ремонт головних автошляхів Миколаївщини.

   Голова облдержадміністрації Олексій Савченко презентував основні проекти Миколаївщини, серед яких: модернізація Миколаївського міжнародного аеропорту, капремонт радіологічного корпусу обласного онкодиспансеру, будівництво 13 нових амбулаторій сімейної медицини, ремонт систем водопостачання та водовідведення області, ремонт доріг та ін. «Вдячний Президенту України Петру Порошенку та Уряду, які приділяють посилену увагу впровадженню саме інфраструктурних проектів, що мають ключове значення для розвитку регіонів», - зазначив очільник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь