A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Житло для дітей-сиріт

Дата: 27.02.2019 15:33
Кількість переглядів: 585

   Впродовж 2017-2018 року за ініціативи Президента України Петра Порошенка та постійної уваги Марини Порошенко до захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за рахунок державної субвенції, на умовах співфінансування з місцевими бюджетами, на Миколаївщині придбати 85 квартир та 8 будинків для розміщення у них дитячих будинків сімейного типу.

   У 2018 році завдяки державній підтримці в нашій області було придбано 57 квартир для дітей сиріт та 5 житлових будинків для розміщення дитячих будинків сімейного типу.

   26 лютого голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко особисто привітав новоспечених власників та вручив сертифікати на отримання будинків та квартир.

   Веселинівська об’єднана територіальна громада без вагань підтримала дану ініціативу Президента. Завдяки оперативним діям служби у справах дітей Веселинівської селищної ради, наприкінці минулого року рідні брат та сестра, мешканці Веселинівської ОТГ, Сергій та Ірина Горкуни отримали ключі від власного житла.

Громадою з місцевого бюджету було виділено необхідні кошти для співфінансування даного проекту. Сьогодні Веселинівською селищною радою проводиться постійна робота щодо захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в інтернатих закладах, та  дітей, сім'ї яких опинились у складних життєвих обставинах. Це є одним із пріоритетних напрямків діяльності, як служби у справах дітей Веселинівської селищної ради так і центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь