A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує

Дата: 22.02.2019 11:40
Кількість переглядів: 603

    Відповідно до ПостаноФото без описуви Верховної Ради України від 26 листопада 2018 року №2631-VIII призначено чергові вибори Президента України на неділю, 31 березня 2019 року.

    Отже, не пізніше, як за вісім днів до дня голосування всім виборцям району, принесуть іменне запрошення на вибори. У цьому запрошенні Вам повідомлять про включення Вас до попереднього списку виборців Вашої виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісію, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, щодо яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно (НСП), одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Якщо Вас запросили і Ваше прізвище, ім'я, по-батькові вказано правильно - значить у Вас все добре. У разі відсутності запрошення, радимо Вам звернутися до виборчої дільничної комісії, або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Веселинівської райдержадміністрації, який знаходиться за адресою: смт Веселинове, вул. Мозолевського, 14, телефон 2-24-80. Тим виборцям, які не здатні самостійно пересуватися, але в списках у них немає відмітки "НСП", рішенням дільничної комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров'я надається можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Така заява разом з довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими особами до дільничної комісії до 20 години останньої п'ятниці перед днем голосування.

   Законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування (ТЗМГ), таке право є у громадян, які в день голосування перебуватимуть далеко від свого місця проживання (відрядження, лікування, тощо). Для цього необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців з документами, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси (наприклад довідку з навчання, місця роботи, про право власності або оренду житла, документи про робоче відрядження).

   Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території АРК та міста Севастополя, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областях, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

   Заява щодо ТЗМГ розглядається органом ведення Реєстру невідкладно, якщо за результатами розгляду заяви встановлено її обґрунтованість, керівник видає виборцю посвідчення.

   Слід зауважити, що заяви приймаються до 25 березня 2019 року, оскільки в цей день Державний реєстр виборців апарату Веселинівської райдержадміністрації формує уточнені списки, за якими і буде проводитися голосування. Тому не залишайтеся осторонь від виборів, перевірте себе і своїх близьких у відповідних списках, адже результат, шановний виборцю, залежить лише від Вашого волевиявлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь