A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Народжені вмерти — залишаться жити в віках…

Дата: 20.02.2019 15:14
Кількість переглядів: 618

   20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні, встановлений Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

   У період з 18 по 20 лютого 2014 року під час протестних акцій у державі сталися найбільш драматичні події, що призвели до масової загибелі патріотів України, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє.

   Сьогодні у п’яту річницю цих трагічний подій в історії нашої держави у Веселиновому відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим землякам-учасникам антитерористичної операції та Героям Небесної Сотні. Вшанувати героїв прийшли представники Веселинівської селищної ради, районної ради та районної державної адміністрації, а також мешканці Веселинівської громади.

Фото без опису

   До присутніх звернулися перший заступник голови Веселинівської селищної ради Валентина Свердан, перший заступник голови  райдержадміністрації Анжеліна Дрозд та заступник голови районної ради Олена Загорулько.

Фото без опису

   «Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед героями, яких назвали Небесною Сотнею і які стали символом Революції гідності. Адже ціною власного життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а дух його незламний», - сказала Валентина Свердан.

Фото без опису

   Хвилиною мовчання і покладанням квітів, вшанували пам’ять військовослужбовців та добровольців, які загинули на сході України, мирних жителів, всіх, хто поклав життя за незалежність і свободу нашої України.

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь