A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Перспективний План розвитку Веселинівського району на 2019-2021 роки - затверджено.

Дата: 13.02.2019 20:33
Кількість переглядів: 669

   13 лютого 2018 року в приміщенні Веселинівської районної ради, під головуванням голови Веселинівської райдержадміністрації, зФото без описуа участі першого заступника голови облдержадміністрації В’ячеслава Боня, голови районної ради Олени Загорулько, Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева та сільських голів Веселинівського району, відбулось підсумкове засідання Ради Регіонального розвитку Веселинівського району.

   Відкриваючи засідання В’ячеслав Бонь наголосив на важливості створення перспективних планів розвитку. «Минулого року, давши старт роботі по підготовці перспективних планів розвитку територій, Президент України Петро Порошенко вперше за багато років відродив плановість регіонального розвитку», зазначив перший заступник голови облдержадміністрації. 

   Далі до слова було запрошено завідуючу сектором економічного розвитку, торгівлі та туризму Веселинівської РДА Наталію Щербину, яка представила пропозиції котрі ввійшли до перспективного плану після громадських обговорень у населених пунктах району.

   Низку пропозицій до плану було внесено й Веселинівською селищною радою, які у своєму виступі представив селищний голова Олександр Румянцев.

   «Під час обговорень, які проходили в старостинських округах та адміністративному центріФото без опису Веселинівської ОТГ, було визначено коло найнагальніших проблем. Та до Перспективного плану внесено лише ті проекти, які можливо реалізувати в період 2019-2021 років. Адже головним критерієм відбору пропозицій була реальність втілення їх у життя», - сказав Олександр Румянцев.

  Основними напрямками діяльності Веселинівської ОТГ на 2019-2021 роки було визначено інфраструктуру та благоустрій населених пунктів. Також планується покращення та зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти та культури Веселинівської громади.

   З-поміж іншого мешканці громади обговорили із заступником голови Миколаївської облдержадміністрації перспективи ремонту автошляхів державного та республіканського, які проходять через смт Веселинове.

На завершення, після всіх обговорень та зауважень, одноголосним рішенням членів Ради регіонального розвитку, Перспективний план розвитку Веселинівського району на 2019-2021 роки було затверджено та передано представнику Миколаївської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь