A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Стояв Майдан братів плече в плече – і разом з ним стояла Україна

Дата: 20.02.2019 08:34
Кількість переглядів: 621

   18-20 лютого  назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го... історія, яку важко буде дочитати до крапки...

   У ці дні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що мали – власні життя! П’ять років тому Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей та районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На ньому не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу... Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.  Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

   Ми всі в боргу перед цими людьми – і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес. Тож цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

   Ми віримо, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя Україна стане кращою. Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну. Просимо згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь