A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівщина відзначила День виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2019 18:11
Кількість переглядів: 685

   15 лютого Веселинівщина, разом з усією Україною відзначила 30-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

   Зранку в смт Веселинове відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, у якому взяли участь учасники бойових дій на території інших держав, представники Веселинівської селищної ради, райдержадміністрації та районної ради, а також мешканці Веселинівської громади.

Фото без опису  Фото без опису

   З щирими словами вдячності до воїнів-інтернаціоналістів звернулися секретар Веселинівської селищної ради Володимир Улусян, перший заступник голови райдержадміністрації Анжеліна Дрозд, заступник голови районної ради Олена Загорулько та виконуючий обов’язки військового комісара, учасник АТО, майор Олександрович Кривінцов.

Фото без опису  Фото без опису

   Хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих в роки війни в Афганістані й в інших військових конфліктах під час проходження військової служби, а також всіх тих, хто віддав своє життя, сьогодні боронячи Україну на її Східних рубежах.

   13 воїнів-інтернаціоналістів нагороджено медалями «30 років з Дня виведення військ з Афганістану», а саме: Ігоря Данилюка, Івана Пурдяка, Олександра Романчука, Олега Ізбаша, Віктора Юзефчука, Олексія Буркота, Григорія Жилко, Віктора Черевача, Олександра Непомнящого, Сергія Бриля, Миколу Жоржа, Сергія Стецького та Олександра Веретьохіна.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   А творчий колектив Будинку культури Веселинівської селищної ради спільно з учасниками художньої самодіяльності Веселинівщини подарували присутнім зворушливі концертні номери.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь