A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Нарада з питання перерозподілу медичної субвенції

Дата: 15.11.2018 18:48
Кількість переглядів: 722

   12 листопада в актовому залі Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради під головування Веселинівського селищного голови, відбулась нарада з питання перерозподілу медичної субвенції на 2018 рік та перспективи розподілу медичної субвенції на 2019 рік. Засідання відбулось за участі керівництва Веселинівської ОТГ, районної ради та райдержадміністрації, депутатського корпусу районної ради, а також керівників медичних закладів громади, району та КП "КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня".

   На початку зібрання до присутніх звернувся селищний голова Олександр Румянцев, який зазначив, що нещодавно Вознесенською лікарнею було надано розрахунки коштів витрачених протягом року на надання медичних послуг жителям Веселинівського району та громади в тому числі. Селищний голова також зазначив, що на найближчому засіданні сесії селищної ради буде розглядатися питання, щодо передачі частини медичної субвенції, яка зможе хоча б частково покрити витрати Вознесенської лікарні в частині акушерсько-гінекологічного відділення, адже Веселинівською ЦРЛ дані послуги не надаються через відсутність пологового відділення та акушерсько-гінекологічного відділення взагалі.

   Так, селищна рада погоджується з тим, що в порівнянні з Веселинівською ЦРЛ  вартість послуг Вознесенської лікарні дещо високі, але варто зазначити, що дана сума включає в себе ряд компонентів, це і утримання штату, і матеріально-технічна база, і повне забезпечення медикаментозної бази. Так як Веселинівська ЦРЛ, нажаль, на сьогодні не має повного медичного штату, а матеріально-технічна база значно поступається Вознесенській, відповідно і розрахунок одного ліжко-дня виходить значно меншим.

   Також до присутніх звернувся й головний лікар Вознесенської багатопрофільної лікарні Володимир Красьоха, котрий у своєму виступі ще раз обґрунтував вартість медичних послуг та закликав до співпраці та порозуміння в частині фінансування послуг наданих Вознесенською лікарнею.

   Керівництво громади розуміє положення Веселинівської ЦРЛ, але не може залишити без розгляду й звернення Вознесенської лікарні, адже в даному закладі також обслуговується населення нашого району і не лише в частині тих послуг, які нажаль не може надати Веселинівська ЦРЛ. Саме тому питання щодо перерозподілу медичної субвенції й було винесено на розгляд депутатського корпусу на засіданні сесії 15 листопада 2018 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь