A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Веселиновому відзначили 219 день народження

Дата: 16.09.2018 15:04
Кількість переглядів: 1310

   Гарного осіннього дня, 15 вересня, Веселинове відмічало свої чергові іменини.  В день 219-ї річниці заснування селища навіть погода була теплою та м’якою, а вечірній дощик був, як осінній Божий дарунок для нашого хліборобського краю.

   Тож яким було наше свято?  Давайте про все по порядку…

   Від самого ранку, в центрі селища, поблизу ринку відбулася традиційна виставка тварин, на якій найзнатніші господарі Веселинового демонстрували своїх кращих пернатих та хвостатих. Тим часом на площі біля Будинку культури розгорнувся парк атракціонів для дітей: батути, надувні гірки, каруселі та автопарк, поряд з якими розташувалася виїзна торгівля, лотереї та солодощі для малечі. Нікого не залишила байдужим і виставка-ярмарок народних умільців, побувавши на якій можна було не лише подивитись на традиційні народні обереги та почути про їх історію, а й придбати на згадку виріб, який припав до душі найбільше. Серед того розмаїття оберегів були пахучі ляльки-мотанки, солом’яні янголи-охоронці та яскраві прикраси ручної роботи. Звично популярним місцем була й фотозона в етно-стилі, до якої цього дня завітало чимало відвідувачів.

  

  

   

                   Почесні Весетерани війни та праці 

   А далі був святковий концерт «Веселинове в моєму серці» – традиційний, але не звичайний. З таємничим початком та яскравим феєричним закінченням він залишився в серці кожного глядача, який завітав до святкової зали.

   З вітальними словами до присутніх звернувся Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, який привітав усіх зі святом, подякував за допомогу в розбудові нашого селища, побажав наснаги і процвітання Веселинову та його жителям.

   Також з вітанням до глядачів звернулася заступник голови Веселинівської районної ради Загорулько О.М., яка крім вітання районної ради, вручила також вітання голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко з нагоди дня заснування селища. Після чого гостей вітала перший заступник голови райдержадміністрації Дрозд А.В..

  

   Творчий колектив Будинку культури Веселинівської селищної ради подарував нові, цікаві та яскраві номери, які перепліталися з традиційним врученням нагород, подарунків та сертифікатів на отримання щомісячної стипендії від селищної ради кращим учням 2017-2018 навчального року,  кращим спортсменам нашого краю та їх наставникам.

  

  

  

    Медаль та посвідчення «Почесний громадянин Веселинового – 2018 року» отримала Павлова Валентина Олексіївна.

  

   Весільні ювілейні медалі та подарунки цьогоріч отримали подружжя Пономаренків, Донченків та Беркових – ці родини є доказом існування вічного кохання та прикладом вірності, любові і взаємоповаги.

  

Чудовим, незвичним, щемливим та напрочуд романтичним був момент нагородження наймолодшого подружжя. До зали завітало не просто молоде кохання, а любов загартована війною – молоде подружжя Гудь Анни та Михайла – військовослужбовців 363 окремого батальйону охорони  оперативного командування «Південь». Молоді зустрілися й покохали один одного саме на ліній фронту під час виконання військового обов’язку в зоні Операції об’єднаних сил ще у 2015 році, та на весільний рушник стали 15 вересня 2018 року на Батьківщині нареченої Анни. Подарунки та теплі слова привітання отримали молодята від селищної ради.

  

   Не оминули увагою і кращих працівників різних галузей життя нашого селища. Так кращим соціальним працівником було визнано Алдушину Тетяну Григорівну, яка майже 14 років дарує своє тепло та турботу тим, хто потребує цього найбільше – це люди похилого віку та люди з обмеженими можливостями. А Андрія Трояновича, талановитого режисера-постановника масових заходів та керівника дитячого театрального колективу «Букакі», було визнано найактивнішим працівником культури, адже саме завдяки його творчому неспокою та нескінченній енергії кожне свято нашого селища сповнене феєрії, сюрпризів та розваг. 

  

  

  

  

  

  

   По завершенню урочистої частини на жителів та гостей селища чекав яскравий музичний подарунок від Братського вокально-інструментального колективу «Промінь», а були далі народні гуляння до пізньої ночі.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь