A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Знань у Веселинівській громаді

Дата: 03.09.2018 15:34
Кількість переглядів: 654

   1-го вересня вулиці населених пунктів нашої громади знову наповнилися білими бантами, різнокольоровими букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду чергова захоплююча сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань. Незвичним, яскравим та особливим був цього року день знань у Веселинівській громаді. «Що ж особливого у цьогорічному першовересні?» – запитає Ви,  а особливим є те, що більше 170 першокласників нашої громади стали учнями Нової української школи, яка стартувала у цей вересневий день. Тай саме свято першого дзвоника у всіх школах громади було особливим – цікавим та яскравим.

   Так день знань в опорному навчальному закладі Веселинівській ЗОШ І – ІІІ ступенів пройшов на площі в центрі Веселинового. Для школярів, їх батьків та вчителів був організований святковий концерт, який приготували студенти Миколаївського національного аграрного університету. Прекрасні пісні про Україну, сучасні танці, щирі слова побажань створили атмосферу гарного, святкового настрою та подарували присутнім приємні враження, а ігрова програма приготовлена працівниками Будинку культури доповнила захід, адже змагання та конкурси з призами – це так весело!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

   Особливим було свято й у іншому опорному закладі – Колосівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де окрім керівництва та педагогічного колективу, учнів вітала  Маша – героїня всім нам відомого мультфільму. Гучно лунали пісні і танці, сяяли посмішки. Під час свята «Країна дитячих мрій», школярі читали вірші про Нову українську школу, які написала місцева поетеса  Савіцька Л.О., а далі батьки та учні із захопленням та неабияким азартом прийняли участь у квестах організованих педагогічним колективом.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Грандіозним було свято й у Михайлівській філії Колосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тут школярі, замість звичної святкової лінійки, завітали на інтелектуальний пікнік «Промайнуло тепле літо, до навчання час настав». Це було феєричне свято казкових героїв, родзинками якого став танцювальний флеш-моб вчителів, свято безкоштовного морозива та сучасна фотозона, яка  одразу стала чи не найпопулярнішим місцем серед учнів та вчителів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Теплим від усмішок та сонця видався цей день і в інших населених пунктах нашої громади, радуючи батьків, вчителів та учнів. Свято знань, свято зустрічі з школою, свято початку навчального року не оминуло жодної школи Веселинівської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь