A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День народження села Градівка

Дата: 29.08.2018 18:57
Кількість переглядів: 724

   28 серпня градівська громада, Порічанського старостинського округу відзначала свій черговий День народження. Традиційно в центрі села зібралися усі – від наймолодшого до найповажнішого аби привітати однин одного зі святом та прийняти участь у святковому дійстві, яке було підготоване творчим колективом та учасниками художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради спільно з творчим активом Градівки.

   Традиційно лунали пісні, вірші та вітання. Перший заступник  Веселинівського селищного голови Валентина Свердан привітала градівчан з їх святом та побажала розвитку та процвітання селу та його людям. Зі словами подяки та побажаннями усього найкращого до селян звернулася староста Порічанського старостинського округу Кубаренко Олена Миколаївна, яка під час концерту, виконували важливу та приємну місію нагородження цьогорічних номінантів цінними подарунками від селищної ради. Ними, вже традиційно, стали подружні пари, які цього річ відзначили ювілеї своїх весіль, а також найстаршого та наймолодшого жителя села.

   Вітали й майбутнє нашої громади, нашої країни – юних і талановитих. Найстаранніші учні за результатами 2017-2018 року, призери обласних і Всеукраїнських предметних олімпіад та творчих конкурсів також отримали цінні подарунки від селищної ради.

   Не шкодували градівчани цього вечора долонь та оплесків ні для номінантів, ні артистів, а завершилося дійство народним гулянням аж до світанку.

   І Градівка знову перетворилася на тихе й спокійне село, у якому кожен житель зосереджений на своїх справах та у своїх клопотах. І так буде аж до наступного року, до наступного Дня народження рідного села.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь