A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Весняний промінь осяяв перемогу

Дата: 09.05.2018 15:05
Кількість переглядів: 1331

   Знову рясно цвітуть каштани, повітря просякнуте п’янким ароматом півоній та духмяного бузку, з-за хмар подекуди виглядає сонечко і ось сьогодні, в цій природній благодаті, мешканці й гості Веселинівської громади поспішають до центрального парку, щоб відзначити величне свято миру – великий День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні, 9 травня, у 73-тю річницю Перемоги, сюди завітали нечисленні ветерани та діти війни, люди чиї дідусі, бабусі, батьки та близькі пройшли через страшне горнило тих далеких вогняних років.

   Завдяки творчому колективу Будинку культури Веселинівської селищної ради, біля Пам’ятного знаку на честь воїнів-земляків відбувся чудовий святковий концерт, участь в якому прийняли також маленькі вихованці музичної школи та дитячий хореографічний колектив Будинку культури, а вервечку гарних українських та військових пісень присутнім подарували учасники художньої самодіяльності.

   Також, під час святкового дійства до гостей звернувся Веселинівський селищний голова Румянцев О.В., він подякував ветеранам за мирне сьогодення Веселинівщини,  побажав міцного здоров’я та злагоди усім присутнім на святі, а також закликав пам’ятати та словом і ділом підтримувати мир та спокій на нашій святій землі. Незмінним учасником концертної програми був ветеран війни – Петренко І. Г., котрий в черговий раз подарував глядачам декламацію патріотичних віршів.

   А далі, продовжуючи добру традицію, Веселинівська селищна рада і цьогоріч, гостинно пригощала не лише ветеранів, а й усіх бажаючих смачною солдатською кашею.

   Невпинно летять роки, все далі і далі відносячи нас від тих лихоліть. Та нажаль, сьогодні на Сході нашої країни знову проливають кров кращі сини України, тому саме сьогодні ми повинні особливо цінувати мир, бути єдиними і пам’ятати, що лише в єдності та взаєморозумінні наша сила та наша воля.

З Днем Перемоги! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь