Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбувся звіт Веселинівського селищного голови

Дата: 23.04.2018 14:35
Кількість переглядів: 725

   21 квітня 2018 року, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в актовому залі Будинку культури Веселинівської селищної ради відбувся звіт Веселинівського селищного голови про роботу за 2017 рік. На звіті окрім мешканців Веселинівської громади були присутні заступники селищного голови та керівники структурних підрозділів селищної ради.

   Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі хвилюючі питання, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі.

    У своєму звіті селищний голова Олександр Валерійович зупинився на роботі виконавчого комітету та депутатського корпусу селищної ради. Окремі розділи доповіді селищного голови були присвячені соціальному захисту населення та зверненню громадян. 

   Також селищний голова інформував населення про такі основні напрямки роботи, як поповнення та виконання селищного бюджету, забезпечення комунальної роботи, забезпечення належного функціонування дошкільних, загальношкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів культури, спорту та медичних закладів. Далі голова повідомив про те, що було зроблено за звітний період, про всі виконані роботи, вирішені проблеми та основні завдання над виконанням яких необхідно працювати в подальшому.

    Крім того, після завершення звіту, шляхом діалогу, було обговорено всі питання, які найбільше хвилювали жителів громади.

  На завершення варто сказати, що всім здобуткам минулого року селищна рада завдячує перш за все,  праці  та наполегливості виконавчого комітету,  депутатів  селищної ради, керівників  підприємств, установ та організацій,  громадським організаціям та всім  жителям  нашої громади, хто  підтримував  і допомагав  селищній раді у виконанні  заходів  по соціально-економічному розвитку громади, хто не словами, а справами  доводив  свою небайдужість  до  становлення і  розвитку  нашої громади.

   Так працювати ще є над чим і ми працюємо, адже, розуміємо, що лише наполеглива праця сьогодні є запорукою успіху в завтра. 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь