Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Прес-тур журналістів Миколаївської області у Веселинівську об’єднану територіальну громаду

Дата: 04.12.2017 15:46
Кількість переглядів: 771

   1 грудня 2017 року Веселинівську ОТГ відвідали представники перси Миколаївської області. До громади завітали кореспонденти Новоодеського, Новобузького, Братського та Жовтневого районів, а також телебачення Миколаївської телерадіостанції. Зустріч відбулась в рамках реалізації програми U-LEAD з Європою “Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ”

   На початку прес-туру відбувся короткий прес-брифінг за участі селищного голови Румянцева О.В. та заступника селищного голови з гуманітарних питань Долгокерової І.О., під час якого Олександр Валерійович та Інна Олексіївна провели коротку презентацію розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади, а журналісти мали можливість отримати відповіді на найбільш хвилюючі їх запитання.

   Після брифінгу для гостей було організовано ознайомчу екскурсію об’єктами соціальної сфери Веселинівської селищної ради, в ході якої журналісти відвідали  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради, Нововоскресенську філію «Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І ступеня дошкільного навчального закладу» Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Опорний навчальний заклад «Колосівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів».

   Результати прес-туру  Ви можете переглянути в сюжетах  на телеканалі «Миколаїв», на сайті YouTube за назвою «Телевізійні новини Миколаївщини – 02.12.2017».

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь