A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Міністр освіти і науки України відвідала Миколаївщину

Дата: 25.05.2017 15:46
Кількість переглядів: 865

      23 травня 2017 року з робочим візитом на Миколаївщині побувала Міністр освіти і науки України Лілія Михайлівна Гриневич.

     Після відкриття пункту тестування з української мови на базі Миколаївської спеціалізованої школи № 22, Лілія Михайлівна відвідала Миколаївський національний аграрний університет, де провела робочу нараду з керівниками вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації.

   Також Міністр взяла участь у підписанні меморандуму про створення у Миколаєві навчально-науково-виробничого консорціуму «Південний» аграрних вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ та виробничих підприємств Миколаївської і Херсонської областей та роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Історія і сучасність аграрної освіти і науки».

    Після конференції Лілія Гриневич провела прес-конференцію з освітянами, головами об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, міських та районних рад, керівниками органів управління освіти відповідних органів влади, навчальних закладів, завідуючими міськими та районними методичними кабінетами, центрами Миколаївщини.

     Представниками від Веселинівської об’єднаної територіальної громади на даній конференції були: Веселинівський селищний голова, заступник голови з гуманітарних питань, начальник та спеціалісти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради, а також вчителі загальноосвітніх шкільних навчальних закладів громади.

  Лілія Михайлівна окреслила концепцію нової української школи, відповіла на питання щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році, створення опорних навчальних закладів, реформування професійно-технічної та впровадження інклюзивної освіти, анонсувала оновлення програм початкової та базової школи, які будуть впроваджені з 1 вересня 2017 року. Також надала ґрунтовну відповідь на запитання Веселинівського селищного голови щодо вирішення проблеми кадрового складу у навчальних закладах сільської місцевості та фінансування малокомплектних навчальних закладів. 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь