A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

На радість для діток відкрився дитсадок!

Дата: 26.11.2017 15:08
Кількість переглядів: 1062

   22 листопада 2017 року, чудової ясної осінньої пори в селі Нововоскресенка, Лубянського старостинського округу Веселинівської селищної ради, відбулась довгоочікувана радісна подія. Після повної реконструкції відбулося відкриття дитячого садочку. Це справжнє свято для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кульки, весела музика, схвильовані матусі, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимим та необхідним було відкриття садочку для жителів села.

   Маленькі господарі закладу радо зустрічали гостей теплими словами та запашним українськими короваєм. Після перерізання червоної стрічки усіх присутніх запросили до святкової зали, де вихованці представили гостям чудовий концерт з піснями танцями та віршами.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

  Під час свята до присутніх звернулася завідуюча Нововоскресенської філії «Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І ступеня дошкільного навчального закладу» Кандиболоцька І.П., яка висловила вдячність Веселинівській селищні раді за реалізацію такого масштабного і такого необхідного проекту, по відновленню садочку,  усім робітникам, які не шкодували своїх сил під час підготовки до відкриття закладу. Також подякувала спонсорам, які надали допомогу у створенні чудової, матеріально-технічної бази ДНЗ.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

  З привітаннями та подарунками до малечі завітали заступник Веселинівського селищного голови з гуманітарних питань            Долгокерова І.О., яка привітала діток, їх батьків та усю громаду села з цією значимою подією, подякувала усім хто приймав участь у відновленні закладу та побажала подальшого процвітання садочку, селу та усій громаді. Староста Луб’янського старостинського округу Мосійчук В.В. також долучився до вітальних слів і згадав довгий та нелегкий шлях, який довелося пройти закладу, перш ніж він знову відкрив свої двері, після багатьох років занепаду.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

   Привітати колег та малечу приїхали також начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Павлюк І.В., директор методичного центру відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Зайцева А.Б., завідуючі дошкільними навчальними закладами Веселинового, спонсори, меценати, батьки та просто небайдужі жителі громади.

Фото без опису   Фото без опису

   По завершенню святкової урочистої частини для батьків та гостей провели екскурсію садочком, який обладнано за усіма сучасними вимогами.

   У ДНЗ облаштовано яскраві ігрові кімнати, де малеча буде із задоволенням гратися та розвиватися. Облаштовано зручні та комфортні спальні на 40 ліжечок. Створено 2 групи: середню та старшу.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

   Відтепер дітки підуть до нового дошкільного закладу, де на них чекають нові враження, перші друзі та досягнення.

   Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскорка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

   З нагоди відкриття Нововоскресенської філії «Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І ступеня дошкільного навчального закладу» Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Веселинівської селищної ради, за активну громадську позицію та спонсорську допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази закладу, Веселинівська селищна рада оголошує подяку: Алєксєєву Л.В., Алєксєєву А.Л.,       Гапчуку О.П., Янковському В.А., Філімонову В.А., Городищенку О.М., Шаф В.П.

   Також за активну громадську позицію та невтомну віддану працю подяка оголошується персоналу Нововоскресенського навчально-виховного комплексу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь