A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів

Дата: 13.06.2017 14:31
Кількість переглядів: 827

   13 червня 2017р. в актовому залі Будинку дитячої творчості, під головуванням начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І. В. відбулась чергова нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів. В засіданні взяли участь спеціалісти відділу освіти Студзінська Л.Б., Корзун Є.В., заступник Веселинівського селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова І. О. та заступник селищного голови з питань ЖКГ Овчар В.А..

   В ході засідання було розглянуто ряд нагальних питань, а саме:

   - процес оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів Веселинівської селищної ради через створення опорних навчальних закладів у 2017 році. Доповідачем з даного питання була Павлюк І.В.

   - структура навчального року і навчальні плани на 2017/2018 навчальний рік; організація профільного та допрофільного навчання на базі опорних навчальних закладів та їх філій, доповідала – Студзінська Л.Б.

   Окрім іншого заступник селищного голови Долгокерова І.О. підняла не менш важливі питання щодо позашкільної гурткової роботи та оплати за харчування дітей в шкільних закладах. Також Інна Олексіївна окремо виділила питання щодо навчання у ВУЗах випускників шкіл Веселинівської об’єднаної територіальної громади за рахунок селищної ради. Зокрема вона зазначила, що Веселинівська селищна рада має намір, на договірній основі, оплачувати навчання дітей у вишах сфери освіти, медицини та культури.

   Заступник селищного голови з питань ЖКГ Овчар В.А. поспілкувався з директорами шкіл про хід ремонтних робіт та про готовність освітніх закладів  до нового 2017/2018 н.р.. 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь