A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Огляд ансамблів народних інструментів «VOLTA»

Дата: 20.03.2018 14:30
Кількість переглядів: 749

   17 березня на базі Миколаївського колледжу культури та мистецтв відбувся обласний огляд ансамблів народних інструментів «VOLTA». 37 виконавців з Арбузинського, Братського, Баштанського, Березнегуватського, Первомайського, Вітовського, Снігурівського та Новоодеського районів, Веселинівської, Благодатненської та Шевченківської об’єднаних територіальних громад, а також міст Миколаїв, Вознесенськ та Очаків взяли участь у справжньому святі музики.

   Огляд проводився з метою збереження і відродження традиційних видів української національної культури, вдосконалення виконавської майстерності ансамблів малих форм та окремих виконавців, збагачення репертуару високохудожніми творами.

   За умовами заходу конкурсанти демонстрували два різнохарактерні твори народної та сучасної музики українських і зарубіжних композиторів. Варіації на теми українських народних пісень, фрагменти з класичних творів відомих композиторів, вальси, романси та балади чарували неповторними музичними переливами усіх, хто завітав на свято справжнього мистецтва.

   Виступи учасників оцінювали провідні фахівці Миколаївщини на чолі з викладачем-методистом, керівником народного оркестру народних інструментів «Південна рапсодія» МККіМ, кавалером ордену княгині Ольги ІІІ ступеня Ольгою Комінарець.

   Ансамбль народних інструментів будинку культури Веселинівської селищної  в черговий раз довів свою майстерність та віртуозність, посівши І місце у номінації «Ансамблі». Тож вітаємо керівника Заворотнього В.Б. та усіх учасників ансамблю і бажаємо подальших професійних злетів та ще більше здобутків на творчій ниві.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь