A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя

Дата: 03.11.2017 14:20
Кількість переглядів: 723

   У жовтні 2017 року в загальноосвітніх закладах Веселинівської селищної  ради пройшов Всеукраїнський місячник шкільних  бібліотек.

   У Михайлівській шкільній бібліотеці проведено низку заходів під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

   Для усвідомлення учнівською молоддю необхідності зміцнення здоров¢я  в бібліотеці підготовлено  виставку матеріалів для тематичної полиці «Здоровий спосіб життя – хворобам немає вороття». Учні мали можливість переглянути книги про різні види спорту, про режим школяра, як зберегти своє здоров¢я.  

   Окрема  тематична виставка була представлена під назвою «Вороги юності та краси». З підібраних матеріалів учні знайомилися  із переконливою статистикою  шкідливих наслідків для організму людини від куріння, вживання алкоголю, наркоманії.

   Цікаво та захоплююче пройшов конкурс малюнків під назвою «Я обираю здоров¢я». На конкурс представлені роботи учнів школи, які закликають займатися спортом, робити різні фізичні вправи, відпочивати на свіжому повітрі, проводити активне дозвілля всією  родиною.

   Екологія займає важливе місце в житті людини. Щоб учні зрозуміли роль навколишнього середовища для життя і здоров¢я людини виділено один день місячника для розкриття цієї теми. Шкільній аудиторії  представлено книги із серій «Вони повинні жити», «Сторінки Червоної книги України. Рослини». Учні молодших класів ознайомилися із добіркою книг «Ми і природа», створили образи тварин в техніці оригамі.

   З учнями третього класу проведено бібліотечний урок «Періодичні видання для молодших школярів». Школярів ознайомлено з популярними дитячими газетами та журналами,  акцентовано увагу на журналах «Колосок», «Яблунька», газеті «Колосочок», які допомагають юннатам пізнавати природу та спонукають до вивчення природничих наук.

   Не абиякий інтерес у школярів викликали  анкетування  за темами : «Реклама й здоров¢я», «Я знаю як зберегти здоров¢я», «Шкідливі звички». 

   За результатами анкетувань діти визначили як реклама впливає на здоров¢я людини та  яких заходів необхідно дотримуватись  усім нам для зміцнення та збереження власного здоров’я.

   Старшокласників об’єднали бесіда – діалог «Курити – здоров¢ю шкодити» та   урок – пам'ять  «Його ім¢я – підступний СНІД» .

   На завершення  місячника для учнів, батьків та педагогів школи проведено інтернет – подорож «Знайомство зі  сторінками Ігор нескорених 2017» та голосні читання  під назвою «Ми господарі свого життя».

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь