Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Заходи з відзначення Дня Європи

Дата: 23.05.2017 14:09
Кількість переглядів: 2244

     На Веселинівщині продовжують проходити заходи приурочені Дню Європи.

   19 травня бібліотекарем Зеленівської бібліотеки-філії Мендус М. Г., за підтримки в. о. старости Лосик С. В. та за участі вихованців ДНЗ «Бджілка» було проведено бібліотечну зустріч «Україна – європейська країна».  Гостями заходу стали учні та вчителі Зеленівської ЗОШ, які із задоволенням приймали участь у вікторині «Пізнавай Європу». До уваги присутніх була представлена книжкова виставка «Познайомся з культурою Європи».

Фото без опису

Також в ході зустрічі учні школи читали вірші про Україну та Європу, маленькі артисти дитячого садочку представили глядачам «Танок єдності», а завідуюча ДНЗ Мендус Н.Ф. ознайомила присутніх з відеопрезентацію «Європа – вчора і сьогодні».

Фото без опису  Фото без опису

    20 травня в Порічанській бібліотеці-філії відбувся Європейський калейдоскоп, під назвою «Країнами Європи». Захід складався з трьох частин: на початку для гостей свята було проведено інформаційний дайджест під назвою «Короткі відомості про ЄС», наступною зупинкою була мультимедійна експрес-подорож «Парад країн Європи», на завершення заходу діти прослухали Гімн Євросоюзу. Також до уваги відвідувачів бібліотеки була представлена журнал-викладка «Подорожуючи Європою». 

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь