Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Жінка – найчарівніше творіння на Землі

Дата: 07.03.2018 13:38
Кількість переглядів: 823

   Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. Адже жінка – мама, кохана, дружина, бабуся, хранителька сімейного щастя. Саме тому, навесні, ми відзначаємо свято весни та мами! З цієї нагоди 6 березня 2018 року напередодні чарівного весняного свята – Міжнародного жіночого дня – 8 березня, в Будинку культури Веселинівської селищної ради відбувся святковий концерт «Жінка – найчарівніше творіння на Землі».

   Учасники художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради, хорові та танцювальні дитячі колективи своїми чудовими емоційними виступами віднесли усіх присутніх у чудовий світ пісні й танцю.

    Також в ході святкового дійства до жіноцтва звернувся Веселинівський селищний голова Румянцев О.В., який від імені усіх чоловіків привітав із найжіночнішим святом весни і побажав любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди в житті. Після теплих слів привітання, за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, грамотами селищної ради було нагороджено кращих жінок громади.

   До привітань також приєдналися заступник голови райдержадміністрації Дрозд А.В. та заступник голови районної ради Загорулько О.М., які також вручили грамоти районної ради та районної державної адміністрації найактивнішим жінкам району. 

   Святкова концертна програма вражала яскравістю та різнобарвністю, жінок вітали маленькі і дорослі артисти, з насолодою даруючи своє вокальне та хореографічне мистецтво.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь