Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Візит народного депутата

Дата: 05.02.2018 10:22
Кількість переглядів: 652

   2 лютого 2018 року Веселинівську ЗОШ І-ІІІ ст. відвідав депутат Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка – Лівік Олександр Петрович.

Фото без опису

 

    Під час зустрічі з головою Веселинівської об’єднаної територіальної громади Румянцевим О. В., начальником відділу освіти, сім’ї, молоді спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І. В., директором школи Волошанівською Т. Л. та депутатом селищної ради і головою батьківського комітету Сверданом С. І. було обговорено питання щодо надання допомоги у покращенні матеріально-технічної бази не лише даного закладу, а й решти освітніх установ громади у 2018 році.

 

 

Також в ході візиту народний депутат зустрівся з випускниками школи, які поділилися своїми планами на майбутнє та ознайомили гостя із сторінками шкільного життя.  Під час діалогу з народним депутатом учні мали змогу почути відповіді на питання, які їх хвилювали найбільше.

Фото без опису   Фото без опису

   Наприкінці 2017 року, завдяки наполегливості директора школи, Волошанівської Т.Л. в пошуку додаткових джерел фінансування для опорного закладу, Веселинівська ЗОШ отримала 300 тис.грн. з фонду народного депутата Лівіка О.П. для покращення матеріально-технічної бази. Дану допомогу, одразу та без вагань було реалізовано за цільовим призначенням. Наразі придбано комплект меблів для початкової та середньої школи,  мультимедійне обладнання, інтерактивний комплекс та 4 маркерні дошки.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   По завершенню зустрічі Олександр Петрович здійснив екскурсію школою, під час якої пересвідчився, що виділені кошти використані для покращення умов навчання.

Фото без опису   

   Сьогодні Веселинівська громада сподівається на подальший діалог та плідну співпрацю з народним обранцем. Адже, як показує досвід, саме в єдності, співпраці та взаєморозумінні наша сила та наше майбутнє.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь