A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

VІІІ позачергова сесія селищної ради

Дата: 16.06.2017 11:49
Кількість переглядів: 827

     15 червня 2017 року відбулася VІІІ позачергова сесія Веселинівської селищної ради 8 скликання. На сесії були присутні 20 депутатів, в. о. старост, директори загальноосвітніх шкіл громади та заступник голови Веселинівської районної ради Загорулько О.М.

     Після обрання секретаріату та лічильної комісії депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

    Першим розглянули питання та прийняли рішення про затвердження норм споживання води для населення без використання засобів обліку на одну людину в розмірі:

    - з водопроводом і місцевою каналізацією (вигріб) з ваннами та швидкодіючими газовими та електро водонагрівачами – 5,5 м3

    - з користуванням з вуличних водозабірних колонок – 1,5 м3

    - з користуванням дворових водозабірних колонок – 3,5 м3.

   Також даним рішенням заборонено полив городів в домогосподарствах без використання засобів обліку, в разі невиконання даного рішення порушники будуть притягнуті до відповідальності згідно норм чинного законодавства України.

  Наступними розглянули питання про пониження ступенів деяких загальноосвітніх шкіл Веселинівської селищної ради Миколаївської області, а саме:

    - пониження ступеня Нововоскресенської філії Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області із школи І-ІІ ступенів до школи І ступеня;

   - пониження ступеня Порічанської філії Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області із школи І-ІІІ ступенів до школи І-ІІ ступенів;

   - пониження ступеня Градівської філії Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області із школи І-ІІ ступенів до школи І ступеня;

  - пониження ступеня Бондарівської філії Колосівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області із школи І-ІІ ступенів до школи І ступеня.

  Далі депутатами було прийнято рішення про створення навчально-виховних комплексів на базі філій опорних закладів Веселинівської селищної ради, а саме:

  - на базі Нововоскресенської філії Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області – Нововоскресенську філію «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І  ступеня дошкільний навчальний заклад» Веселинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області;

  - на базі Бондарівської філії Колосівської загальноосвітньої школи Веселинівської селищної ради Миколаївської області – Бондарівську філію «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І  ступеня дошкільний навчальний заклад» Колосівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Веселинівської селищної ради Миколаївської області.

   Насамкінець засідання затверджено рішення про внесення змін та доповнень до проекту Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об'єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки, затвердженого рішенням сесії Веселинівської селищної ради від 12 квітня 2017 року № 7.

   Після заслуховування депутата Граненка О. М. щодо роботи комунальних підприємств селищної ради із боржниками за надані послуги, депутатами було прийнято рішення зобов’язати КП «Веселинівський водоканал», КП «Веселинівський водопостач» та КП «Новий ринок» на чергову сесію селищної ради  надати звіт про наявність дебіторської заборгованості за надані послуги станом на 01.06.2017 року та Перелік вжитих заходів підприємствами щодо погашення дебіторської заборгованості за наданні послуги станом на 01.06.2017 року.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь