A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 16.05.2017 11:33
Кількість переглядів: 857

     15 травня о 9:00 Веселинівський селищний голова Румянцев О. В. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, в.о. старост та керівниками структурних підрозділів. На початку наради голова заслухав в.о. старост, які звітували про проведення заходів з відзначення 8 та 9 травня. Після чого перейшли до розгляду нагальних питань. Зокрема було обговорено проведення ремонтних робіт у навчальних закладах громади та вирішено питання організації літнього оздоровлення дітей.

   Окремим блоком розглянули питання про прийняття в комунальну власність закладів культури, що розташовані на території  селищної ради.

    Крім того, на нараді  були розглянуті проблемні питання підпорядкованих структурних підрозділів селищної ради та знайдені шляхи їх вирішення, напрацьовані перспективні плани роботи на тиждень.

     За результатами наради селищним головою було надано ряд відповідних доручень, а саме: Мосійчуку В.В. доручено вести контроль за виконанням ремонтних робіт у Нововоскресенському ДНЗ та реконструкції котельні Луб’янської ЗОШ; Лосик С.В. звітувати про ремонтні роботи в приміщенні Зеленівського ФАПу, Харламовій М.М. – контролювати роботи по вуличному освітленню  в с. Поріччя, а Слепендяєвій Г.М. тримати на постійному контролі питання щодо утеплення Токарівського ДНЗ «Веселка» та проведення в ньому робіт по заміні системи опалення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь