A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Конференція освітян

Дата: 31.08.2017 10:41
Кількість переглядів: 871

  29 серпня 2017 року в сесійній залі Веселинівської районної ради відбулася конференція педагогічних працівників загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів Веселинівської селищної ради.

   На початку засідання начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І.В. представила членів президії та оголосила про початок конференції.

Фото без опису

   Першим до слова було запрошено Веселинівського селищного голову Румянцева О. В., який привітав освітян з наступаючим святом 1-го вересня та побажав наснаги та витримки у новому навчальному році. А також розповів про здобутки селищної ради в освітній сфері, а саме про покращення матеріально-технічної бази шкіл та дитсадочків, зробивши акцент на основних показниках галузі, досягненнях і реалізованих проектах за 2016-2017 роки.

 Наступною з наближенням першого вересня привітала освітян і заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова І.О., котра подякувала педагогам за докладені зусилля у наданні якісної освіти та виховання молодого покоління. Зі словами вдячності педагогам за їх нелегку працю до привітань також приєдналась заступник голови районної ради Загорулько О. М., яка побажала подальших успіхів на професійній ниві.

Фото без опису   Фото без опису

   Ну а після Олександр Валерійович та Інна Олексіївна виконали почесну місію – вручили освітянам громади грамоти обласного департаменту освіти і науки, Веселинівської селищної ради, Веселинівського відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту а ветеранам праці – подяки та цінні подарунки від селищної ради.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

   У своїй доповіді начальник відділу освіти Інна Василівна Павлюк повідомила про заходи щодо реформування освітньої галузі країни, про те, що нині робиться державою для розвитку шкільної освіти, наголосивши на тому, що у навчальних закладах України з вересня 2018 року впроваджуються нові стандарти у початковій освіті, які сприятимуть розвитку не лише дітей, а й більш активному саморозвитку викладачів.

Фото без опису

   На цьому пленарна частина конференції була завершена і освітяни перейшли до секційних засідань методичних об’єднань, на яких педагоги отримали свої плани, завдання та настанови щодо навчального процесу. Ну а на завершення відбулось засідання директорів загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів на, якому вирішувалися нагальні питання початку нового навчального року.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь