A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Мовний табір "SMILE"

Дата: 07.06.2017 10:27
Кількість переглядів: 1026

    Час літнього відпочинку та розваг у Веселинівській гуманітарній гімназії ім. Б. Мозолевського розпочався роботою літнього мовного табору «SMILE». Основною метою якого є зацікавити учнів іноземними мовами, здобути необхідні мовні навички, наповнити відпочинок веселим та пізнавальним спілкуванням  та забезпечити змістовне дозвілля.

    Щоб зробити перебування дітей максимально комфортним і корисним, педагоги ретельно готувалися, збиралися на творчі наради, брали участь у конкурсах, були учасниками проектів.

    Варто зазначити, що такий нестандартний формат літнього відпочинку викликав неабияке зацікавлення у школярів. Діти із задоволенням і зацікавленістю відвідують заняття, розширюють свій словниковий запас під час тематичних ігор та вікторин та конкурсів, де вони мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності.

    Перший день табірної зміни розпочався 29 травня 2017 року. День знайомств, в цей день учнів було поділено на загони. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі. Було обрано командирів загонів та відбулась перша екскурсія до ПриватБанку.

Фото без опису  Фото без опису

    Другий день, 30 травня – після ранкової розминки було проведено бесіду з основ БЖД. Класи готували презентації своїх загонів.Загін Knights 5клас, загін - Crazy stars 6 клас, загін Positiv 7-8 клас. Задіяно учнів 5-8 та 10 класів.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису     Третій день, 31 травня – після ранкової розминки, вчитель Пруднік Л.О. провела бесіду про воду. Пройшли розважальні ігри "Круть-верть" і "Танцюємо разом".  Діти відвідали концерт в музичній школі.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   Четвертий день, 1 червня – Міжнародний День захисту дітей, учні побували на розважальних заходах з нагоди свята, які відбулись на пл.Мозолевського.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   П’ятий день, 2 червня – після щоденної фізкультхвилинки, було проведено бесіду "Як запобігти отруєнню грибами", відбувся перегляд фільму "Чудеса України" та відео-презентації "Сім чудес України". Також для дітей було проведено майстер-класи «Поробки з підручних матеріалів» та "Вироби в техніці декупаж".

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь