Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Мовний табір "SMILE"

Дата: 07.06.2017 10:27
Кількість переглядів: 1067

    Час літнього відпочинку та розваг у Веселинівській гуманітарній гімназії ім. Б. Мозолевського розпочався роботою літнього мовного табору «SMILE». Основною метою якого є зацікавити учнів іноземними мовами, здобути необхідні мовні навички, наповнити відпочинок веселим та пізнавальним спілкуванням  та забезпечити змістовне дозвілля.

    Щоб зробити перебування дітей максимально комфортним і корисним, педагоги ретельно готувалися, збиралися на творчі наради, брали участь у конкурсах, були учасниками проектів.

    Варто зазначити, що такий нестандартний формат літнього відпочинку викликав неабияке зацікавлення у школярів. Діти із задоволенням і зацікавленістю відвідують заняття, розширюють свій словниковий запас під час тематичних ігор та вікторин та конкурсів, де вони мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності.

    Перший день табірної зміни розпочався 29 травня 2017 року. День знайомств, в цей день учнів було поділено на загони. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі. Було обрано командирів загонів та відбулась перша екскурсія до ПриватБанку.

Фото без опису  Фото без опису

    Другий день, 30 травня – після ранкової розминки було проведено бесіду з основ БЖД. Класи готували презентації своїх загонів.Загін Knights 5клас, загін - Crazy stars 6 клас, загін Positiv 7-8 клас. Задіяно учнів 5-8 та 10 класів.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису     Третій день, 31 травня – після ранкової розминки, вчитель Пруднік Л.О. провела бесіду про воду. Пройшли розважальні ігри "Круть-верть" і "Танцюємо разом".  Діти відвідали концерт в музичній школі.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   Четвертий день, 1 червня – Міжнародний День захисту дітей, учні побували на розважальних заходах з нагоди свята, які відбулись на пл.Мозолевського.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   П’ятий день, 2 червня – після щоденної фізкультхвилинки, було проведено бесіду "Як запобігти отруєнню грибами", відбувся перегляд фільму "Чудеса України" та відео-презентації "Сім чудес України". Також для дітей було проведено майстер-класи «Поробки з підручних матеріалів» та "Вироби в техніці декупаж".

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь