Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Дорогі жінки Веселинівщини!

Дата: 07.03.2018 16:14
Кількість переглядів: 653

    Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

   Серед кращих традицій нашого народу є повага  й   шана   до  жінки – мудрої господині, берегині домашнього вогнища. Милі жінки – матері, сестри, дружини, доньки та колеги, ваша самовіддана праця та небайдужість до долі України і майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі, адже жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

   Слова особливої подяки та великої шани висловлюю матерям і дружинам, які ждуть чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних.

   Зичу, щоб у кожній жіночій долі, було сонячно й затишно не лише у святкові дні. Нехай у Ваших будинках оселиться благополуччя, у родинах неодмінно панує безхмарна погода, а в душі завжди квітнуть сади! Хай буде більше посмішок на ваших обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я вам, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, добра і сонця зі святом Вас!     

З повагою, Веселинівський селищний голова

Румянцев О.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь