Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Чисте майбутнє в чистому сьогоденні

Дата: 05.04.2017 09:19
Кількість переглядів: 1048

    Весна вже радує нас яскравими сонячними днями, вона несе нам радість живої природи, що прокидається від зимової сплячки. Територія нашого селища, як і інших сіл району, потребує прибирання від скупчень сміття і різних відходів. З цього приводу, 4 квітня 2017 року, Веселинівська селищна рада, за підтримки учнів Веселинівської загальноосвітньої школи та Веселинівської гуманітарної гімназії ініціювала проведення робіт по благоустрою парку та біля Пам'ятного знаку на честь воїнів-земляків загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. Вчителі та учні відклали усі свої справи та із задоволенням зайнялись прибиранням території парку.

    Наведення чистоти та порядку в наших населених пунктах та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури і свідомий обов’язок громадськості. Тож давайте долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій. А головне – дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Фото без опису Фото без опису

                                  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь