A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Їх немає, але вони з нами

Дата: 29.08.2017 09:07
Кількість переглядів: 787

   Продовжила свою ходу по Веселинівщині тематична передвижна виставка «Їх немає, але вони з нами», присвячена нашим землякам – воїнам, загинувшим в зоні АТО. Зупинилася вона в  селі Нововоскресенка і була присвячена третій річниці загибелі Артура Фігурського – уродженця села. 

   Організатори виставки – Володимир Винокуров, голова ГО «Веселинівська спілка патріотичних сил» та Микола Климчук, голова ради волонтерів. Партнерами заходу були також Веселинівський краєзнавчий музей – директор Ю.П.Бурим та сільська бібліотека – бібліотекар З.А.Синиця. Серед запрошених були староста В.В.Мосійчук, батьки загиблого та товариші по службі.

   Перед заходом жителі села, батьки загиблого, пом’янули героя, відвідавши сільський цвинтар. Передвижну виставку було розміщено в Нововоскресенській сільській бібліотеці. До уваги присутніх представлено атрибутику та амуніцію воїнів, літературу патріотичного спрямування. Оформлено книжкову викладку «Вони вже не повернуться з війни» та інформаційний стенд «Наші хлопці титану міцніші».

   Володимир Винокуров подякував усім небайдужим за участь у виставці, наголосивши на важливості таких заходів у патріотичному вихованні дітей та молоді, поіменно згадав всіх загиблих в зоні АТО жителів району. Присутні слухали вірші в  виконанні Володимира та переглянули презентацію про загиблих героїв, підготовлену та проведену Юрієм Буримом. Бібліотекар Зоряна Синиця презентувала нові книги по темі заходу з фонду центральної бібліотеки та запропонувала їх до читання.

   В ході заходу діти мали можливість приміряти на себе бронежилети, каску, розглядали зброю. На завершення активіст та учасник бойових дій Ігор Кшевінський висловив подяку всім присутнім та особисто Миколі Климчуку за допомогу та підтримку наших воїнів в зоні АТО.

   Робота в даному напрямку буде продовжуватися, попереду зустріч в селищі Токарівка.

      Синиця З.А. – бібліотекар Нововоскресенської сільської бібліотеки.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь