A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап шляху України до Європейського Союзу – Президент

Дата: 12.07.2017 08:41
Кількість переглядів: 809

Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це Президент Петро Порошенко повідомив у зверненні, опублікованому на його офіційній сторінці.

Глава держави наголосив, що з 1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап нашого шляху до Європейського Союзу. «Це - етап глибинних та всеохоплюючих реформ, який вимагатиме максимальних зусиль та об’єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу. І на цьому шляху нам допомагатиме і Європейський Союз, і увесь цивілізований світ», - підкреслив Президент.

Петро Порошенко зазначив, що на Саміті Україна-ЄС, який відбудеться у Києві найближчими днями він з лідерами ЄС скоординує позиції щодо того, як забезпечити максимально ефективне і швидке досягнення мети, закладеної в Угоді, і перейти на новий етап партнерства України з Євросоюзом.

Президент наголосив, що Угода про асоціацію була однією з ключових вимог і сподівань Євромайдану, яку завдяки спільній праці вдалося виконати. «Я радий, що ми разом, спільними зусиллями змогли її досягнути. А Кремль, який мобілізував всі свої ресурси проти Угоди про асоціацію, цинічно порушив міжнародне право, розпочав агресію проти України, зазнав чергової поразки», - зазначив він.

Глава держави також висловив впевненість у подальшій реалізації європейських прагнень нашої країни. «Переконаний, ми переможемо. Україна обов’язково буде в сім’ї європейських народів - і в ЄС, і в НАТО. Єднаймося і змінюймо країну», - закликав Петро Порошенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь