A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Апаратна нарада

Дата: 23.05.2017 08:22
Кількість переглядів: 853

    22 травня в кабінеті Веселинівського селищного голови, за участі  керівництва селищної ради, в.о. старост та керівників структурних підрозділів, відбулась чергова апаратна нарада.

    Сьогоднішня нарада розпочалась із приємної новини, селищний голова повідомив присутнім, що вихованець Веселинівської ДЮСШ, учень 9 класу Веселинівської ЗОШ Самсонов Давид зайняв ІІІ місце на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби серед молодших юнаків у ваговій категорії 85 кг.   

    Від приємного одразу перейшли до вирішення проблем громади. Так в ході наради було розглянуто питання щодо приділення належної уваги розвитку спорту та культури в сільській місцевості.

    Перший заступник селищного голови поінформувала про хід підготовки заходів по відзначенню Міжнародного Дня захисту дітей.

    Заступник голови з гуманітарних питань звітувала про повну готовність учнів до ЗНО та повідомила про зміни у графіку проведення звітів перед населенням у загальноосвітніх закладах громади. Також  повідомила, що 24 травня 2017 р. в Широколанівському ПТУ-33 відбудеться день відкритих дверей. Відділом освіти Веселинівської селищної ради вже вирішено питання щодо організації підвозу учнів із населених пунктів громади до училища.

    Заступник голови з питань ЖКГ звітував про виконання робіт по освітленню в с. Поріччя та підготовці до ремонту опалювальних систем в Бондарівській та Веселинівській ЗОШ, а також щодо робіт по утепленню Токарівського ДНЗ. Особлива  увага була приділена проблемам паспортизації великої рогатої худоби та стрімкого збільшення рівня захворюваності на лейкоз великої рогатої худоби. Наступним, але не менш актуальним, стало вирішення питання щодо водозабезпечення  населених пунктів громади.

    В. о. старост також відзвітували про виконані роботи, які пройшли за минулий тиждень та заходи з відзначення Дня Європи.

    По завершенні апаратної наради керівникам структурних підрозділів та в.о. старост було надано ряд рекомендацій та доручень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь