A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

А далі в кожного уже своя стежина…

Дата: 26.05.2017 22:40
Кількість переглядів: 1363

Весна у літо переходить плавно

І світ навколо радісно цвіте.

Здається в перший клас ішли недавно,

Та відпливло дитинство золоте.

 

     26 травня 2017 року в школах Веселинівської об’єднаної територіальної громади відбулося свято Останнього дзвоника, свято яке не позначене у календарі червоним кольором, але його відзначає вся Україна.

    Сьогодні попрощались з дитинством та шкільним життям 88 випускників нашої громади. Цей день сповнений теплої туги прощання із школою та приємного хвилювання на порозі нового дорослого життя. З урочистими привітанням до учнів та випускників звернулися директори шкіл та представники Веселинівської селищної ради. Пролунали напуття вчителів, зворушлива мова батьків і щирі слова вдячності схвильованих випускників.

    Скільки дзвінків вмістили в себе шкільні роки…але жоден з них не був схожий на інший. Якийсь квапив на перший урок, якийсь кликав до улюбленого вчителя. Були й зовсім недоречні дзвінки під час контрольної роботи, коли ще не все написано, але треба здавати зошит, а були й такі бажані, ні з чим не зрівнянні дзвінки в кінці навчального дня, семестру, року... Здавалося їм не буде кінця! Але ось настав час Останнього дзвоника, дзвоника для тих хто вирушає у нове життя, для тих хто ступає на незвідані дороги, щоб сміливо крокувати ними, підкорюючи нові вершини.

     Тож нехай це свято назавжди залишиться для вас світлим і радісним спогадом. Ви вже стоїте біля дверей у доросле життя і ніхто не знає, що за ними. Звичайно, будуть і радості перемоги, і розчарування поразками. Буде життя. Життя, вся принадність якого полягає у вирішенні складних завдань. Але, як би складно не було, ми побажаємо кожному з вас, завжди залишатися людьми, людьми з великої літери і тоді ви обов'язково знайдете своє щастя, любов та покликання. Не бійтеся жити і нехай доброта, віра в себе і душевні сили допомагають вам постійно йти вперед.

Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь