Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Привітання підприємців громади з професійним святом

Дата: 01.09.2023 15:10
Кількість переглядів: 169

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця!

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню ассортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

Сьогодні українське підприємництво переживає не кращі часи. Війна боляче вдарила по розвитку бізнесу в Україні, протее навіть у цих непростих обставинах наші підприємці продемонстрували вміння працювати у складних умовах. З перших днів війни вони стали в ряди активних оборонців держави, відстоюючи українську Незалежність на фронті та надаючи неоціненну фінансову та матеріальну допомогу Збройни силам України.

Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави.

Приємно визнавати, що підприємці нашої громади – це енергійні, сміливі та підприємливі люди, які не тільки беруть на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, забезпечують надходження до бюджету та є організаторами багаточисельних акцій на підтримку ЗСУ та надання допомоги військовим на фронті. За це ви користуєтесь заслуженим визнанням, повагою та авторитетом громади.

У переддень вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. Миру, щастя, добра, здоров’я та достатку вам і вашим сім’ям! Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаємо вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо нашої громади процвітання незалежної та мирної України. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки!

Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, ви берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем громади.

Слава Україні! Героям Слава!

Веселинівська селищна рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь