Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівці вшанували світлу пам’ять жертв Другої світової війни в Україні

Дата: 26.06.2023 09:33
Кількість переглядів: 920

   Війна між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом, що розпочалася 22 червня 1941 року, стала найтрагічнішим та найкривавішим етапом Другої світової війни, призвела до колосальних людських і матеріальних втрат, передусім для України. Кожний другий українець, що пішов на фронт, не повернувся з поля бою.

   В цей день, 22 червня, веселинівці хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника героям-богданівцям згадали про тих, хто своєю кров’ю відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. Ми зберігаємо пам'ять про тих, хто подарував нам майбутнє, адже мир 1945-го був завойований занадто великою ціною.

   Нажаль, сьогодні Україна знову втрачає своїх відважних синів та дочок, які захищають нашу державу. Від рук і зброї російського агресора руйнуються міста і села, гинуть мирні громадяни. Весь цивілізований світ зробив висновки з подій Другої світової і лише наш ворог залишився в історичній прірві з поглядами дикунів та варварів.

   А ми пам’ятаємо, ми сумуємо. І будемо свято передавати цю пам’ять іншим поколінням.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь