Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Про відзначення Дня охорони праці у 2023 році

Дата: 28.04.2023 10:28
Кількість переглядів: 953

                Відповідно до указу Президента України від 18.08.2006 року №685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

         У 2023 році Всесвітній день охорони праці присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як основний принцип на право на роботі.

         Однак з початком повномасштабної збройної агресії російської федерації проти  України, яка почалася 24 лютого 2022 року, тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах праці.

         Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усміх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються внаслідок загибелі працівників на робочих місцях. Так, за час збройної агресії російської федерації під час виконання обов’язків на виробництві постраждало 3065 працівників, у тому числі 520 зі смертельним наслідком.

         Окремо наголошуємо, що безпосередньо внаслідок військової агресії, у зв’язку з ракетними обстрілами та дією вибухових предметів під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 711 працівників, з яких 252 особи зі смертельним наслідком.

         Враховуючи викладене, виконавчий комітет Веселинівської селищної ради, закликає 28 квітня 2023 року долучитися до вшанування пом’яті працівників, які загинули на виробництві, в мирний час та під час воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь