Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вітання селищного голови з Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників та захисниць України!

Дата: 13.10.2022 11:17
Кількість переглядів: 223

ШАНОВНІ   ЖИТЕЛІ ВЕСЕЛИНІВСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ   ГРОМАДИ!

Щиро  вітаю вас з величними святами – Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої  Богородиці  та  Днем  захисників та захисниць України!

В усі часи Пресвята Богородиця вважалася заступницею народу України, покровителькою українських  козаків  та  військових,  які  боронили і боронять нашу рідну  землю  від  ворогів.

Цей день для  нас  усіх  водночас  урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний.  В нашій державі йде жорстока і кровопролитна війна, яка вже забрала життя тисяч кращих захисників  рідної землі, мирних жителів України. 

Низький  уклін  захисникам і захисницям  України,  які  сьогодні демонструють свою  силу, стійкість і мужність  в боротьбі з російським агресором! Слава, пошана і вічна пам'ять загиблим  героям!

Велика  подяка  усім, хто  допомагає нашій армії, економіці та країні в цілому в цей випробувальний для нас  час!

Бажаю усім міцного здоров»я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки. Душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх благих намірах і починаннях, які  служитимуть справі захисту країни та наближатимуть нашу Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою, Веселинівський селищний голова Олександр РУМЯНЦЕВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь