Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Спасибі Вам за ту врятовану весну

Дата: 29.03.2019 09:47
Кількість переглядів: 538

   Фото без опису75 років тому, навесні, на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, за  який наші діди та прадіди заплатили найвищу ціну – життя! 29 березня ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани оборонцям та визволителям рідної землі.

Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

   Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

   Тож бажаємо всім оборонцям нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям Веселинівської громади здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай квітне і розвивається наша рідна Веселинівська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

З повагою, Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь