Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Налагодження співпрації

Дата: 19.01.2019 18:02
Кількість переглядів: 627

   18 січня керівники закладів освіти та культури провели зустріч з представниками благодійної організації «Фонд громади Вознесенська», голова організації – Вікторія Бальцер ознайомила присутніх з роботою Фонду, розповіла про напрямками діяльності та проекти, якими сьогодні займається організація, а також про спонсорів з якими вони співпрацюють. Більш докладно пані Вікторія розповіла про співпрацю з депутатом Миколаївської обласної ради – Владиславом Невеселим та проекти які сьогодні реалізуються за підтримки іменного фонду депутата. Серед яких: конкурс проектів «Безпечна громада» метою якого є посилення особистої та громадської безпеки в сільських населених пунктах Миколаївської області; конкурс проектів «Дій локально» – підтримка ініціатив спрямованих на організацію змістовного та цікавого дозвілля та вирішення локальних проблем при активному залучені мешканців громади, а також конкурс проектів «Моя школа 2019», який реалізується за підтримки депутата Верховної Ради України Артема Ільюка та депутатів Миколаївської обласної ради Юрія Крета та Владислава Невеселого, мета якого – поліпшення умов навчання дітей та запровадження інноваційних освітніх практик в учбових закладах Миколаївської області.

   Керівники навчальних закладів освіти та культури із зацікавленістю поспілкувалися з гостями та обговорили перспективи можливої майбутньої співпраці. На завершення зустрічі представники Фонду роздали анкети для участі в конкурсах та запросили до співпраці.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь