Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя!

Дата: 08.11.2017 09:42
Кількість переглядів: 863

   З 2 по 31 жовтня 2017 року у  Веселинівської ЗОШ проходив  Всеукраїнський місячник шкільної бібліотеки під гаслом "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя!".

   Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де лікують словом та книгою, тому важливо, щоб шкільна бібліотека стала центром збереження здоров’я та осередком формування здоров’я зберігаючої компетентності учнів.

   З метою популяризації здорового способу життя, формування в учнів практичних навичок дбайливого ставлення до свого здоров’яу бібліотекарями Бурячок О. В. та Феняк В. А. оформлено тематичну полицю: «Ми за здоровий спосіб життя», провели конкурс малюнків «Мандрівка на планету Здоров’я», бібліотечні заняття «Здоровий спосіб життя – хворобам нема вороття», «Курити – здоров’ю шкодити», «Мандрівка на планету Здоров’я», «Здоровий спосіб життя», «Раціональне харчування». Читали  та обговорювали головних герої казок «Що таке корисні та шкідливі звички?». Учні 10 – 11 класів провели флеш-моб «Ми за здоровий спосіб життя».

“Хай кожен з  вас запам’ятає,

Що без здоров’я  щастя не буває ”

   Обирайте здоровий спосіб життя. Утримуйтеся від звичок, які шкодять вашому здоров'ю,  оберіть майбутнє для себе і своїх близьких. 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь