Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Поділилися досвідом

Дата: 27.04.2017 08:41
Кількість переглядів: 1013

     25 квітня Веселинівський селищний голова Румянцев О.В., на запрошення директора Центру розвитку місцевого самоврядування Миколаївської області Валентина Бойко відвідав Новоодеську РДА, де відбулось засідання «круглого столу» з питань децентралізації влади. Ініціатором даного заходу став народний депутат Андрій Вадатурський, який розцінює засідання як необхідну практичну і методологічну допомогу, яка має стати стимулом для активізації  процесів об'єднання територіальних громад.

    Олександр Валерійович поділився з очільниками сільських та селищних рад, депутатами та просто жителями Новоодещини досвідом створення Веселинівської ОТГ, розповів про розвиток та функціонування нашої громади, відповів на велику кількість запитань які виникли в слухачів, адже думка голів перших об’єднаних територіальних громад для людей, які шукають свій формат об'єднання – дуже цінна.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь